Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Sectile de Politie Rurala din valea Râului Alb

La sediul Sectiei 5 Politie Rurala Voineşti

LUNI 10.00-12.00

MIERCURI 10.00-12.00

In teritoriu:

MARTI(prima si a treia saptamnana din luna):

– Malu cu Flori 09.00-10.00

– Pucheni 11.00-12.00

– Văleni 13.00-14.00

MARTI(a doua si a patra saptamnana din luna):

– Pietrari 09.00-10.00

– Bărbuleţu 11.00-12.00

– Văleni 13.00-14.00

JOI(prima si a treia saptamnana din luna):

– Cândeşti 09.00-10.00

Pentru organizarea secţiei Voineşti au arondat un numãr de 8 posturi de poliţie comunale, respectiv : Vãleni Dâmboviţa (tel: 0245243318), Malu cu Flori (tel: 0245670016), Pucheni (tel: 0245670508), Râu Alb (tel: 0245240750), Bãrbuleţu (tel: 0245240705), Pietrari (tel: 0245240733), Voineşti (tel: 0245679346) şi Cândeşti (tel: 0245240032).

Secţia are în responsabilitate o suprafaţã totalã de 295,6 Km2 şi va deservi o populaţie de 22.985 locuitori dispuşi în 33 de sate.

Sediul Secţiei Voineşti se aflã în locaţia fostei Poliţii Comunale Voineşti, iar distanţa de la sediul secţiei pânã la cea mai îndepãrtatã comunã este de 18 Km

Secţia 5 Poliţie Ruralã Voineşti se subordoneazã operativ1 Poliţiei Municipiului Târgovişte şi operaţional2 Serviciului de Ordine Publicã din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Comuna Bãrbuleţu are în componenţã 3 sate (Bãrbuleţu, Cetãtuia, Gura Bãrbuleţului), o populaţie de 1.787 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 24,66 Km2.

Comuna Cândeşti are în componenţã 5 sate (Cândeşti Vale, Aninoşani, Cândeşti Deal, Dragodăneşti, Valea Mare ), o populaţie de 2.979 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 53,27 Km2.

Comuna Malu cu Flori are în componenţã 5 sate (Malu cu Flori, Capu Coastei, Copăceni, Micloşanii Mari, Micloşanii Mici ), o populaţie de 2.497 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 22,71 Km2 .

Comuna Râu Alb are în componenţã 2 sate (Râu Alb de Jos, Râu Alb de Sus), o populaţie de 1.792 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 24,69 Km2 .

Comuna Pietrari are în componenţã 5 sate (Pietrari, Aluniş, După Deal, Şipot, Valea ), o populaţie de 2.883 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 24,69 Km2 .

Comuna Pucheni are în componenţã 5 sate ( Pucheni, Brădăţel, Meişoare,Valea Largă, Vârfureni), o populaţie de 2.110 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 35,18 Km2 .

Comuna Voineşti are în componenţã 7 sate (Izvoare, Mânjina, Suduleni, Manga, Gemenea, Voineşti, Onceşti), o populaţie de 6.115 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 81,03 Km2.

Comuna Vãleni Dâmboviţa are în componenţã 2 sate (Vãleni, Mesteacãn), o populaţie de 2.822 de locuitori şi o suprafaţã totalã de 27,89 Km2.

Situatã în partea de Nord – vest a judeţului, Secţia 5 de Poliţie Ruralã Voineşti se învecineazã la Nord şi Vest cu judeţul Argeş, în partea de Nord-Est cu oraşul Fieni şi comuna Runcu din cadrul Secţiei 7 de Poliţie Ruralã Fieni, la Est cu oraşul Pucioasa şi comunele Vulcana Bãi şi Vulcana Pandele din cadrul Secţiei 11 de Poliţie Ruralã Pucioasa, iar în partea de sud cu localitatea Tãtãrani din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Ruralã Dragomireşti.

 

Principalele evenimente socio-culturale organizate pe raza Secţiei 5 de Poliţie Ruralã Voineşti se referă la ziua localităţilor, ocazie cu care se organizează târguri anuale, spectacole artistice şi întreceri sportive, astfel: Voineşti – târguri anuale 8.11 şi 6.12 şi de Florii; Bãrbuleţu – târg anual SF Pantilimon; Vãleni Dâmboviţa – târg anual Sf Mãrie ; Cândeşti – târg anual Sf Paraschieva ; Pietrari – târg anual şi zilele comunei SF Petru şi Pavel.

Ca obiceiuri si traditii religioase, sunt respectate si serbate Anul Nou, Pastele si Craciunul, pe perioada cărora, datorita consumului excesiv de alcool, a unor stări conflictuale latente intrafamiliale ce pot degenera in savârsirea unor infractiuni cu violenta ori alte fapte antisociale care pot creea disconfort social, se impune intensificarea activitatilor preventiv – educative, de supraveghere a traficului rutier, patrulare si prezenta activa in zonele, locurile si mediile de interes politienesc.

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: