Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Situl Comunei Pietrari: pietraridambovita.ro


Mesajul primarului
Adresez un sincer bun venit celor care accesati acest site,in numele comunitatii noastre,administratiei publice locale si a personalului primariei.

Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenlor,oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si in acelas timp sa fim o fereastra deschisa tuturor celor ce vor sa ne cunoasca.

Multumesc vizitatorilor acestui site pentru ca au avut curiozitatea si dorinta de a afla cat ma multe despre noi,gandind ca vor gasi oportunitati de afaceri de orice tip.Eu va pot asigura cu responsabiltate de existenta unei administrati publice locale eficiente,deschisa si transparenta.    Cu siguranta in urma informatiilor primite,veti gasi macar un lucru care va va capta atentia si dorinta de a cunoaste frumusetea unica a acestor meleaguri,oameni prietenosi si ospitalieri.

Cornel Coman – Primar                                    
Tel: 0728016426                                             

e-mail : cornel_manager2000@yahoo.com    

Comuna Pietrari este situate în partea de nord-vest a judetului Dâmbovita, la aproximativ 32 de kilometri de Târgoviste si are urmatoarele coordonate geografice: latitudine:45.0833 grade si longitudine : 25.2833 grade. Din punct de vedere administrativ la N se învecineaza cu comuna Barbuletu, la E cu comunele Râu Alb si Vulca Bai, la S-V cu comuna Voinesti. Satul Pietrari este dezvoltat pe o axa nord-sud a teritoriul administrative, pe de o parte si de alta a DJ 712A, pe valea pârâului Râu Alb, satele Alunis si Sipot sunt dezvoltate pe vaile din partea de est a satului Pietrari, unite cu acesta începând cu intersectia DJ 712A cu DC 139A, satu Dupa Deal este dezvoltat de-a lungul unei creste deluroase, pe malul drept al pârâului Râu Alb, iar satul Valea se desfasoara de-a lungul pârâului Strâmba, în partea de vest a teritoriului administrative. Satul Pietrari, resedinta de comuna este o localitate de rangul IV, iar celelalte 4 sate componente sunt localitati de…. http://www.pietraridambovita.ro/index.html

Comentarii

Comentarii

2 Responses to Situl Comunei Pietrari: pietraridambovita.ro

  1. STANCIU IONUT ADRIAN spune:

    Buna ziua,tuturor.In legatura cu aberatiile facute D-nului Primar,nu cred ca ii cu cuviinta sa se vorbeasca astfel despre el,credeti voi ca dupa tot ce a facut pt satul nostru Pietrari,merita sa il criticati?Cati au reusit vreodata sa faca ceea ce a facut dansul?:gradinita,drumuri,diguri pe garla,tomberoane,a reinoit caminul cultural,primaria,etc…….Ganditiva bine inainte de a judeca gresit,caci in loc de multumiri dati cu pietre in el.Salutari si numai bine…………

  2. petre spune:

    Multumim pentru frumosele cuvinte adresate ,va asiguram ca ori de cate ori veti gresi ,noi suntem pe urmele dv.si nu vom ezita a va face cunoscut opiniile pozitive si de ce nu de cele mai multe ori negative.Suntem constienti ca ati facut ceva pentru minunata comuna Pietrari ,asta ca si ati primit bani pentru investiti ca la drept vorbind nu s-au pus banii din buzunarul propriu,asa ca meritul nu este numai al dv-tra ci al intregi comunitati,iar cei care vad in primar omul curat si prea cinstit se cam inseala,fac referire si la nenea stanciu care va tot ridica si va pupa pe toate partile.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: