Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Siturile primariilor din Barbuletu si Râu Alb sint goale, lipsite de informatii si inutile. Cati bani or fi costat ?

Chiar, cati bani ati dat d-lor primari ca sa faceti aceste situri ?
Ca sint complet goale si inutile .
Iar a fost o smecherie de partid ?


Siturile sint:
PietrariDmbovita.ro

PrimariaBarbuletu.ro

PrimariaRauAlb.ro

Siturile primariilor din Barbuletu si Râu Alb nu au mai fost actualizate din martie 2011 cand a avut loc si lansarea acestor pagini pe internet.

Ambele sint lucrate de aceeasi firma si nu am fi surprinsi sa fie facute tot de catre o fima pro PDL-ista, ca prea arata la fel.
Cati J’ de mii de lei or fi fost dati iar pe nimic,

Pagini goale lipsite de informatii, neactualizate…
Meniul si optiunile afisate nu prezinta eventualilor cititori nimic, un zero barat…

Ridicole sint mai ales sectiunile de fotografii, aceleasi la Râu Alb cat si la Barbuletu. Si aceste fotografii nu sint facute in niciuna dintre locatii

Ce sa mai zicem de sectiunile de Realizari, Proiecte, etc… NIMIC, NIENTE, NADA

Desi mai plin de informatie, nici Pietrariul nu straluceste. Actualizarile pe acest sint vechi de cel putin un an, dl. primar Cornel Coman nu s-a mai sinchisit sa adauge ceva intre timp.

citit si :

Comentarii

Comentarii

3 Responses to Siturile primariilor din Barbuletu si Râu Alb sint goale, lipsite de informatii si inutile. Cati bani or fi costat ?

 1. unul din..."politica strutului!" spune:

  Va referiti la primarIa BARBULETU si RAUL ALB ca siturile sunt facute de o firma pro-pdl-ta,dar de primaria PIETRARI?,aceeasi firma pdl-ta?. Cei care intram si scriem cate ceva …asa in legea noastra am fost acuzati ca folosim “politica strutului”.Ce anume inseamna aceasta politica?.Cine si care fac o asemenea politica?,noi ?si nu avem voie?si de ce?,ce anume se doreste ca noi sa comentam?,cum s-ar dori ca edili sa fie sensibilizati?,sunt anumite metode si noi nu le stim?
  Va rog sa-mi dati o lamurire!

  multumesc!

 2. Nu ati inteles nimic d-le Petre,
  Nu v-a acuzat nimeni de nimic

  Era vorba despre edilii si angajatii celor trei primarii.

  D-lor citesc acest site zilnic, stim asta cu siguranta, dar refuza sa intre intr-un dialog.

  Este o “politica a strutului”. Prefera sa taca si e pacat pentru ca acest procedeu îi defavorizeaza.

  Mai asteptam.

  In privinta siturilor cele doua ale Barbuletului si Râu Alb sint facute de aceeasi firma. Sîntem convinsi ca este o legatura la nivel judetean PDL. Interesant va fi de aflat cat au costat aceste situri.

  Situl Pietrariului este creat de altcineva si este in format simplu html.

  redactia
  http://www.RaulAlb.net

 3. petre spune:

  La asa varsta,asa ochelari…fie,probabil dioptriile au vina . Citind cu atentie mi-am dat seama ca aveti dreptate!

  scuze!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: