Scandalos! Demisie șoc în PSD! Primarul comunei Voineşti supărat pe Guvernul Dăncilă

Primarul comunei Voineşti și vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dănuţ Gabriel Sandu, a demisionat din funcţie joi, 20 decembrie. Primarul comunei Voineşti i-a transmis o scrisoare în care îşi anunţă demisia din funcţie preşedintelului More »

Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. “Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost More »

Isarescu: Ce m-a frapat pe mine este ca importam foarte multe mere

“Ce m-a frapat pe mine, chiar am discutat cu colegii, este ca importam foarte multe mere. Avem vreo 14% din totalul suprafatelor cultivate cu meri din Uniunea Europeana si numai 3% din More »

Au iesit ghioceii pe valea Râului Alb

 sursa foto :  Corina Sirbu Similare More »

Focul lui Sumedru la Râu Alb

În credinţa ortodoxă, ajunul Sf. Dumitru este o sărbătoare cu un pronunţat caracter funerar: se fac pomeniri ale morţilor şi se aprind ruguri, aceste obiceiuri având drept scop câştigarea bunăvoinţei strămoşilor pentru More »

Costinel Rizea ” Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu

Costinel Rizea : 18-10-2017. Echipa de fotbal a scolii generale Rau Alb, a intalnit echipa de fotbal a scolii generale Barbuletu, pe care a invins-o cu scorul de 6 – 0! Au More »

Cele mai bune soiuri de mere cultivate în România

În România, sortimentul de măr recomandat este foarte bogat, cuprinzând atât soiuri create în cadrul unităţilor de cercetare din toată ţara, cât şi soiuri introduse din străinătate, care au fost testate şi More »

SPERĂ LA CERTIFICAREA EUROPEANĂ A MERELOR DE VOINEŞTI

Producaătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei mai au o speranţă la un viitor mai bun în ceea ce priveşte valorificarea producţiei de mere! După ce Ministerul Agriculturii a anunţat că se More »

Uram “La muti ani si sanatate !” bunicii Măriuța de la Bărbulețu

Mamaia Măriuța, la mulți ani! Petrisor Manescu Similare More »

Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE! Amănunte incredibile vin dinspre PSD More »

DÂMBOVIȚA Online: Un copil de numai 11 ani a murit electrocutat în comuna dâmbovițeană Pietrari

Tragedie mare în comuna dâmbovițeană Pietrari, unde un copil de numai 11 ani a murit electrocutat. Micuțul s-a dus să aprin un bec la cotețul păsărilor din curte, însă din cauza unei More »

Dezastru la Râu Alb, Dâmbovita

trada Iuda in Raul Alb. Sursa foto : Costinel Rizea ” Imaginile nu sunt numai de pe drumul Iuda, sunt si din alte zone, inclusiv de pe strada mea dar a plouat cu More »

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD LA BĂRBULEŢU

BĂRBULEŢU. DÂMBOVIŢA.  O ploaie cu grindină de doar 10 minute a distrus grădinile oamenilor din comuna dâmboviţeană Bărbuleţu! Covorul alb de gheaţă a acoperit gospodăriile localnicilor. Oamenii spun că nu au văzut More »

Florile de măr distruse de zăpada si frigul din aprilie!

sursa foto :Gabriel Iacobescu   Similare More »

Pietrari !

sursa foto : Ana Nedelcu   Similare More »

Culturile de fructe şi cereale, AFECTATE major de “Zăpada mieilor” care a căzut în zonele cu agricultură intensă. Cum vor proceda agricultorii ca să-şi recupereze pierderile

Căderile de zăpadă din ultimele zile au început să afecteze livezile de pomi fructiferi şi chiar unele culturi de cereale, mai ales în zonele unde temperaturile au scăzut sub zero grade, relatează More »

Cornel Coman vs. Alin Manole! “Din cauza căpoșeniei și nepriceperii lui Gheorghe, Primăria are conturile blocate!”

Acuzat de către vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, că din cauza lui Primăria Pietrari are conturile blocate, Cornel Coman, fostul primar al comunei Pietrari, îi răspunde vicepreședintelui PSD. “În primul rând, More »

“Zapada mieilor” la Râu Alb

sursa :  Petruta Emy — la Virf Raul Alb. Similare More »

 

Ţuţuianu ne spune ca traim ca-n Congo. Doi din trei dâmboviteni au buda după brusturi. Altfel avem promisiuni multe, planuri cincinale si taiat de panglici

Mai puţin de jumătate dintre localităţile din judeţul Dâmboviţa au sisteme de canalizare. Soluţiile autorităţilor se bazează pe accesarea de fonduri europene, astfel ca, până în 2020, întreg judeţul să aibă sisteme de alimentare cu apă şi de canalizare.
”Mai puţin de jumătate au canalizare, vorbind de localităţi. Dacă ne referim la cei care au acces la apă şi canal, depăşim jumătate din numărul de gospodării, pentru că toate oraşele vor avea în proporţie de peste 90%, anul acesta, apă şi canal, după ce finalizăm proiectele, iar localităţile din jurul Târgoviştei – cum sunt Şotânga, Aninoasa, Doiceşti, Gura Ocniţei, Comişani – vor avea peste 85% reţea de canalizare. Dacă adunăm populaţia din toate, ajungem la circa 60%”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


7217327498_47d91b4f03Acesta a mai spus că sunt localităţi care pot obţine finanţare şi de la Fondul de Mediu sau prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. ”Între timp, avem câteva localităţi – Gura Şuţii, Perşinari, Cândeşti şi Dragomireşti – care au proiecte pregătite pentru reţele de apă şi canal, iar dacă prin Fondul de Mediu vom putea face anumite lucrări anul viitor, le vom prinde. Cu toţi primarii am discutat şi primesc acum date din teritoriu privind pe cei ce se califică pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, la 1,5 milioane de euro pentru extindere de reţele de apă şi canal”, a mai spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Autorităţile judeţene speră ca în 2020 să existe în tot judeţul alimentare cu apă şi canalizare. O dată cu extinderea infrastructurii va fi nevoie şi de găsirea unor noi surse de apă. ”Când vom avea peste tot apă şi canal în judeţ, vorbim de 2020, vom avea nevoie şi de surse suplimentare de apă. Moreni, de exemplu, e alimentat din sursa Paltinul din Prahova. Trebuie să realizăm o captare la ‘7 Izvoare’, care să ne asigure apă pentru toate reţelele şi în al doilea rând, la propunerea judeţului Argeş, o să încercăm să găsim o soluţie pentru o sursă alternativă şi complementară de alimentare cu apă a unei părţi din judeţ pe râul Dâmboviţa, undeva între cele două judeţe, la Malu cu Flori – Cetăţeni. Acestea sunt investiţii mari, (…) Am vorbit cu specialiştii, ne-ar costa undeva la 10 milioane de euro”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Declaraţiile au fost făcute cu prilejul vizitei de lucru în judeţul Dâmboviţa a preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp. Acesta a participat, joi, la inaugurarea staţiei de epurare şi a sistemului de canalizare de la Voineşti. De asemenea, Gearâp a mai fost prezent la inaugurarea altor trei investiţii de alimentare cu apă şi canalizare realizate prin AFM, în localităţile Poiana, Mătăsaru şi Vlădeni. AGERPRES 

sursa :

http://www.administratie.ro/articol.php?id=50167

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: